ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Τα προϊόντα παραδίδονται με τις συνεργαζόμενες με την εταιρία μας εταιρίες ταχυμεταφορών ( Γενική Ταχυδρομική). Τα έξοδα αποστολής (ανεξαρτήτως προορισμού και όγκου δέματος) διαμορφώνεται στα πέντε (5,00) ευρώ.

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή του ποσού της παραγγελίας πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

1. Μέσω  Πιστωτικής Κάρτας (Viva Wallet): Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας με την υπηρεσία Viva Wallet.  Σε αυτή τη περίπτωση, και με τη προυπόθεση πώς η κάρτα σας το υπηστηρίζει, μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό σε δόσεις. Η υπηρεσία Viva Wallet υποστηρίζει όλους τους τύπους καρτών (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover)

2. Κατάθεση σε Τραπ. Λογαριασμό: Η κατάθεση του ποσού της παραγγελίας μπορεί να γίνει στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

  • Τράπεζα: Πειραιώς

Δικαιούχος: Πλυτάς Κωνσταντίνος & ΣΙΑ ΕΕ

Αριθμός Λογαριασμού: 5193 063229 955

IBAN: GR 3501 7219 3000 5193 0632 29955

3. Αντικαταβολή: Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας με την παράδοση των προϊόντων. Δεν επιβαρύνεστε με επιπρόσθετα έξοδα

-> ΓΙΑ ΚΑΘΕ 5 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (debit/credit card, Τραπ. Κατάθεση), Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 5,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

Χρόνος Παράδοσης

Αμέσως μετά τη παραγγελία των προϊόντων, θα ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητά τους. Η ενημέρωση θα σας αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα καταχωρίσετε στη φόρμα παραγγελίας σας εντός 24 ωρών.

Για τα προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα ισχύουν τα εξής:

  • Εντός Αττικής: Η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα
  • Εκτός Αττικής: Η παράδοση γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών (εξαρτάται από τον προορισμό)

Για τα προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα ισχύουν τα εξής:

  • Εντός Θεσσαλονίκης: Η παράδοση γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών. Εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας ενημερώνεστε ηλεκτρονικά για την πορεία της παραγγελίας σας, σας αποστέλεται ο αριθμός της αποστολής – εισαγωγής ώστε να παρακολουθείτε προσωπικά τη πορεία της και να γνωρίζετε ποιά θα είναι η ακριβής ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων σας.
  • Εκτός Θεσσαλονίκης: Η παράδοση γίνεται εντός 17 εργάσιμων ημερών. Εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας ενημερώνεστε ηλεκτρονικά για την πορεία της παραγγελίας σας, σας αποστέλεται ο αριθμός της αποστολής – εισαγωγής ώστε να παρακολουθείτε προσωπικά τη πορεία της και να γνωρίζετε ποιά θα είναι η ακριβής ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων σας.

 

Εγκυρότητα Παραγγελίας

Η παραγγελία θεωρείται έγκυρη από τη στιγμή της αποστολής του ενημερωτικού μηνύματος (email) από εμάς στο οποίο θα αναφέρεται η διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Η παραγγελία θεωρείται ολοκληρωμένη και μπορεί να ακολουθήσει η αποστολή της μετά την πληρωμή του συνολικού ποσού και την αποστολή του ενημερωτικού μηνύματος (email) από εμάς στο οποίο θα αναφέρεται η  επιτυχημένη πληρωμή του αντίστοιχου ποσού

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Εγγυόμαστε πως θα παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας εντός των χρονικών περιθωρίων που δηλώνουμε. Σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής της παραγγελίας σας με υπαιτιότητα της εταιρίας μας τότε θα σας επιστραφεί άμεσα το ποσό της πληρωμής σας με το τρόπο που θα μας υποδείξετε (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, έμβασμα κ.α)

Sun