Νευρομυϊκή Περίδεση για την Αντιμετώπιση Διαταραχών Σίτισης, Κατάποσης και Ομιλίας

Η εταιρία μας, Stark & Watson, διοργάνωσε για μια ακόμη φορά το workshop Νευρομυϊκής Περίδεσης για Λογοθεραπευτές στην Ελλάδα στις 24-25 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα.

Η Νευρομυϊκή Περίδεση για την Αντιμετώπιση Διαταραχών Σίτισης Κατάποσης και Ομιλίας είναι μια νέα τεχνική την οποία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα εισήγαγε η εταιρία μας.

Η Τεχνική είναι ένα πολύτιμο Θεραπευτικό Εργαλείο για όλους, αφού η Θεραπευτική Διαδικασία «επεκτείνεται» στις απλές καθημερινές δραστηριότητες. Χρησιμοποιείται πολλά χρόνια με πολύ καλά αποτελέσματα από Φυσικοθεραπευτές.

Η εταιρία μας αποτελεί τον αποκλειστικό Φορέα Εκπαίδευσης της συγκεκριμένης Τεχνικής σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι Θεραπευτές που ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν στη χρήση της θα πρέπει να παρακολουθήσουν κάποιο από τα επικείμενα σεμινάριά μας.

Το διήμερο παρακολούθησαν Θεραπευτές από την Ελλάδα και την Κύπρο. Ευχαριστούμε όλους εσάς που συνεχίζετε να μας εμπιστεύεστε για την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και επιμόρφωσή σας.

Τέλος, με χαρά ανακοινώνουμε ότι οι πρώτοι Έλληνες Θεραπευτές ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση που απαιτούταν και πλέον μπορούν να είναι Εισηγητές/Εκπαιδευτές της μεθόδου.

Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε τις επόμενες διοργανωμένες δράσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μπορείτε να δείτε όλες τις προγραμματισμένες δράσεις μας για το 2018 εδώ: Προσεχή Σεμινάρια.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Stark & Watson

Φωτογραφικό Υλικό από το Σεμινάριο: